Diğer
Yaşam
Kavruldukça tohumun kabuğu gevrekleşiyor, tohumdan kolaylıkla ayrılıyor ve tohumun rengi kremden açık karamele dönüşüyor; kavurma işlemi sadece tohumların rengini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda lezzetini de artırıyor.
Gündem
“19 gün su altında kaldığı için Narin’in üzerinden 3’üncü bir kişiye ait DNA çıkmadı”
"Diyarbakır'da, soruşturmayı izleyen basın mensuplarına, sürecin gizliliği nedeniyle bilgi veremediğimiz bir durumda, bu bilgilerin sızdırılması kabul edilemez"
Tüm sanıklar için müebbet hapis cezası istendi
"Kuran kursu saatleri ile Narin’in kaybolduğu saatlerin örtüşmüyor"
Spor
Her iki futbolcu da Boluspor'un bugünkü antrenmanında yer aldı
Politika
Davanın ilk duruşması 26 Kasım 2024’te görülecek
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.